Minimuffins med pølser – Corndogs – lavkarbo

Minimuffins med pølse - lavkarbo
Ellen og jeg leter alltid etter gode mellommåltider. I dag har vi laget corndogs etter to forskjellige oppskrifter. Begge ble gode, og begge oppskriftene ble til 20 muffins. Jeg brukte grillpølser av kylling med lite karbo.

Disse fra Elenas pantry er melkefrie og laget med mandelmel. Jeg hoppet over linfrømelet, for det har jeg ikke. Jeg la til en spiseskje fiberhusk.

Disse fra ruled.me skulle være med en blanding av linfrømel og mandelmel. Siden jeg ikke har linfrømel, byttet jeg det ut med sesammel. Jeg brukte to strøkne teskjeer dijonsennep som smakstilsetning.

Vi likte muffinsene med sesammel best, her er vår tilpassede oppskrift:

Ingredienser til ca 48 minimuffins
Bland sammen: 
100 g mandelmel
100 g sesammel
1/2 ts bakepulver
1/2 ts salt
2 ss fiberhusk
2 egg
115 g smør, smeltet
150 g /1,6 dl rømme, gresk yoghurt e.l.
120 g/ 1,2 dl melk eller fløte
2 ts dijonsennep
pølser. Jeg brukte en pakke grillpølser. Delte hver pølse i 5 biter.

Deigen puttes i minimuffinsformene med en teskje eller barneskje. Trykk en pølsebit ned i midten. Stekes ved 190 grader C i ca 12-15 minutter. Du kan gjerne bruke grill i 1,5-2 minutter på slutten.

Dressing/dip: Vi blandet dijonsennep, sukkerfri ketchup, kremfløte og sriracha-saus til en dip. Her er mellommåltidet ferdig pakket, mangler bare lokk på dipen og boksen.:
IMG_1899

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s