Fløtegratinert sellerirot

Ingredienser:
sellerirot, skrelt og skåret i skiver med ostehøvel
matfløte
hvitløk, skåret i tynne skiver
salt
pepper
revet ost

Blandingsforhold:
Til 200 gram sellerirot trenger du 1 dl matfløte og 1/2 hvitløksfedd.

Fremgangsmåte:
Sett ovnen på 200 grader. Legg den skivede sellerirota og hvitløken i ei gryte og hell over matfløte. Kok dette noen minutter. Smak til med salt og pepper. Ha det over i en ildfast form, strø over revet ost i ønsket mengde.

Stekes i ca 30 minutter ved 200 grader.

Oppskriften fant jeg hos meglerfru1, og endret litt etter eget hode: http://meglerfru1.blogg.no/1486464938_fltegratinert_sellerirot.html

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s