Ostesuffle – lavkarbo

Ostesuffle lavkarboIngredienser
50 g smør
1 pk Philadelfia lett
6-7 egg
200 g smårettskinke
3 dl fløtemelk (helmelk eller fløte)
3-4 dl revet ost (bruk den typen ost du liker – gulost, parmesan, cheddar)

Fremgangsmåte
Smelt smør, rør inn Philadelfia til du får en jevn masse. Spe med fløtemelken til du har en jevn, hvit saus. Tilsett ost. Ta gryta av plata og la den kjøle seg til den er lunken.
Skill eggene. Pisk eggehvitene stive med en klype salt.
Når den hvite sausen er lunken, bland i eggeplommene. Skjær så inn de stivpiskede eggehvitene. Bland inn smårettskinka.
Stekes ved 180 grader C, i 40-45 minutter. Ikke åpne ovnen mens suffleen steker, da faller den sammen.

Serveres med en god salat.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s