Sjokoladeis

Denne isen har jeg mikset meg frem til med utgangspunkt bloggen Low-carb, so simple’s oppskrift på sjokoladeis

NB! Husk at ismaskina vår må startes før du heller røra i maskina.

Ingredienser og fremgangsmåte
6 porsjoner

6 dl kremfløte
4 store egg
1 dl + 1 ss sukrinmelis
75 ml bakekakao
vaniljeekstrakt (smak til)
espressomalt kaffe, nykvernet

Bland alle ingrediensene i en mugge eller bolle med helletut. Sett i gang ismaskina, hell blandingen i. På en svært varm dag tok det ca 20 min å få porsjonen ferdig. Jeg puttet isen i en boks og satte den i fryseren da den var ferdig. Den blir veldig hard når den har vært frosset, så vi delte den med en skarp kniv før vi spiste den.

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s