Bringebærgele

1/2 l vann

400 g frosne bringebær

Saften fra 1/4 sitron

6 plater gelatin, bløtes i vann

to splasjer tørr hvitvin

0,75 dl/ 65 g sukrin gold

2’dråper vaniljestevia

Legg gelatin i bløt. Varm opp vann og halvparten av bringebærene på middels varme. Legg resten av bringebærene i porsjonsskåler. Ha sukrin, stevia og sitronsaft i gryta. Vinen når det har stått en stund. Kryst gelatinen og rør den ut i den varme væsken. Hell over i porsjonsformene. Settes kjølig i ca 4 timer.

Server gjerne med Piano Zero vaniljesaus.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s