Sjokolademuffins toppet med salt karamell

Deilige, mørke sjokolademuffins med lett, deilig ostekrem smaksatt med salt karamell. 

Du kan gjerne ta litt mindre kakao i deigen. Vi brukte som vanlig Green&Black 85% sjokolade, ikke stevia og vaniljepulver fra helsekosten.

Ellen varmet sukrin gold veldig forsiktig til karamellen. Brukte 1/4 ts johannesbrødkjernemel til å tykne den med, for vi bruker ikke xantangummi. Vannet brukte hun ikke, men hun hadde i en ekstra spiseskje smør i toppingen for å få riktig smak. Hun syntes det var nok med en teskje sukrinmelis i toppingen – vi andre er helt enige i det.

Skal stekes i 16 minutter. Man kan godt lage 1 1/2 porsjon topping.

img_1557

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s