Pizza med bunn av kyllingbryst

Bunnen er av kvernet kyllingbryst, mozzarella og parmesan. Resten er som vanlig pizza.

Ingredients

1 Pound stekt kyllingkjøttdeig
1 Cup shredded mozarella cheese
2 Tablespoons Parmesan cheese
1 Teaspoon basil and oregan
1 Teaspoon Of salt and pepper
2 Eggs
4 Tablespoons Alfredo Sauce
20 Slices Pepperoni
10 Sliced Olives
10 Sliced White Mushrooms
1 Cup shredded mozarella cheese

Instructions

  1. For the Crust: stek kjøttdeigen. Hvis kyllingkjøttdeig er usaltet, bruk 5 ml flaksalt pr 400 g kjøttdeig.
  2. In a bowl, mix chicken with 1 cup of the mozzarella cheese, spices, eggs and Parmesan cheese.
  3. Place the mixture on a non stick baking sheet, pizza stone or in greased tins and shape to your preference then broil on low for 15 minutes or until browned. For a crispier crust you can attempt to flip the crust and brown the other side.
  4. Remove crust from oven and spread Alfredo sauce evenly.
  5. Spread half of the mozzarella and all toppings and finish with remaining mozzarella.
  6. Bake in oven at 350 degrees Fahrenheit for 30 minutes or until cheese is brown and bubbly.

Hentet fra: http://simplelowcarb.com/recipe/low-carb-chicken-pizza/

 

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s