Ostekake

En dame skrøt så veldig av denne at jeg fikk lyst på den. Bruk sukrin i stedet for sukker og kutt ut maisstivelsen.

Sånn gjorde jeg det:

900 g Philadelphia

8 ss romtemperert smør

1 1/2 dl sukrin gold, kjørt i blender

6 egg

saften av en sitron, skallet av halve sitronen

2 ts burbon vaniljepulver, eller frø fra en til to vaniljestenger

Kjør romtemperert ost og smør i kjøkkenmaskinen til det er blandet. Tilsett sukrin, ett egg av gangen, sitron og vanilje.

Hell i en 22 x 22 cm ildfast form.

Stek i vannbad på 150 grader i 2 timer. La kakken kjølne i formen og sette seg før du skjærer den (eks. over natta)

 

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s