Tom-Kenneths rundstykker

Tom-Kenneth S. Vinje i Lavkarbogruppen lukke t på Facebook postet denne i dag, 15.11.16

Anbefaler å prøve å bake disse! Etter jeg begynte med disse kuttet jeg ut hele proteinbrødet! Dette inneholder masse fiber og frø og metter bra! Ikke minst raske og lage 🙂 Kjempegode også! Første gang jeg får de så høye som i dag! Disse kalles for grove tekaker og oppskriften er følgende:
Sett ovnen på 225 grader vanlig stek.
3 egg blandes godt med 75 gram philadelfia naturell og en spiseskje rømme. Tilsett en spiseskje fiberhusk, litt salt. Tilsett så linfrø, sesamfrø, solsikkekjerner og andre frø du måtte ha i skapet, og kruskakli til en passe tykk konsistens. Rør så inn en spiseskje bakepulver til slutt rett før steking. (han anslo 20-30 gram av hver type frø)

Stekes på ca 225 grader i 12 minutter til de har ca samme farge som på bilde!

Får ca 8-9 stk pr vending. For oss som er to i hus holder dette til flere måltider.

De tåler å fryses, så man kan godt lage flere vendinger når man først er igang 🙂

Drikk vann til, så holder disse deg mette flere timer! Spiser to stk til frokost med masse pålegg av alle slag. 🙂

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s