Napoleonskake (ikke LCHF)

Nå som det er konfirmasjon, skal vi lage noe tradisjonelt. Napoleonskake er en av Ellens favoritter og barndomsminner.

Ellen bakte den i god tid, monterte den og lar den sette seg i kjøleskapet. Så skal vi fryse den i noen timer, så den blir halvfryst. Ta den opp og deler den i passe biter med en varm kniv. Skal tørke av kniven mellom hvert kutt.

Etterpå skal vi fryse den, for så å ta den opp om morgenen før vi skal spise den. Når vi skal spise den, skjærer vi gjennom helt ned til bunnen.

Formen vår er 21*28 cm. Vi tegnet opp størrelsen på et bakepapir, klippet den ut, og skar topp og bunn ut etter malen.

Det ble for lite med en prosjon krem, så hun lagde krem av en hel kartong Piano vaniljekrem (525 g),  4,5 dl fløte, 3 gelatinplater og 5-6 ss Captn Morgans brun rom

Melisglasur av vel en halv boks melis og 2 ts rom + vann.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s