Ellens kake i en kopp

30 g smør smeltes i en stor kopp
30 g (grovmalt) mandelmel
1 ss  kakao
1 ss  sukrin gold
1 ss  sesammel eller kokosmel
1/2 ts bakepulver
litt vaniljepulver eller vaniljeessens
1 egg
evt 1 ss peanøttsmør

Bland dette

Ta så i litt melk eller fløte slik at det får samme konsistens som tradisjonell sjokoladekakerøre.

Stekes i mikrobølgeovn til den nesten er helt tørr på toppen – ca 90 sek på full effekt.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s