Grønne bønner med tomatsaus

Ingredienser:

1 hakket løk

3 hakkede hvitløksfedd

Litt hakket chili

Dette surres i litt olje til det er mykt

1 boks hakkede tomater tilsettes. Kok dette så lenge du har tid til. Smak til med salt og pepper

2 poser aspargesbønner (a 300 g) legges i gryta

Kan spises når bønnene er varme

Krydre gjerne med litt urter hvis du har lyst. Spice mix for feta fungerte fint. Lars pleier ikke å ha urter i.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s