ovnsbakte squasj-frittes

squasj, baconcrisp og kokosmel 

Ingredients
  • 4 cups sliced zucchini
  • 2 eggs, beaten
  • 1/4 cup grated parmesan
  • 1 cup crushed pork rinds
  • 1 tsp garlic powder
  • 2 tsp dried parsley
  • 1/2 cup coconut flour

 

  1. Preheat oven to 425 degrees F.
  2. Arrange 3 shallow bowls. One for the eggs, one for he coconut flour and one for the pork rinds.
  3. Stir in the parmesan with the crushed pork rinds, set aside.
  4. Stir in the garlic powder and parsley wth the coconut flour and set aside.
  5. Toss 3-4 sliced zucchini into the coconut flour mixture then dip in eggs and finally toss into pork rind mixture until coated well. Set aside onto a baking sheet lined with parchment paper.
  6. Bake 25 minutes or until nicely browned.Disse var gode da de var nye, men paneringen var ganske seig i matboksen dagen etter.
Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s