Osso bucco

Dette er Matprats oppskrift på osso bucco. Den er moderat på karbohydrater, for den inneholder både gulrot og litt hvetemel.

Dette smakte veldig godt. Brukte rosévin, for det var det som stod i skapet. Spiste det med Loff med sprø skorpe. Hopp for all del ikke over gremolataen – det var prikken over ien. Den ble forresten laget på slump  av skallet av ca 1 1/2 sitron, tre hakkede hvitløksfedd og en neve hakket bladpersille.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s