Jordbærsyltetøy 

500 g jordbær

1 eple med skall, delt i biter

1 ts sitronskall fra økologisk sitron

1 ss fibersirup 
Kjør alle ingrediensene på høy hastighet i en blender til ønsket konsistens. Holder seg i 4-5 dager i kjøleskap i lukket boks.

Du kan gjerne bruke frosne jordbær. La dem tine og renne av seg før du lager syltetøyet.

Kilde: Berit Nordstrand: Sukkerkok i hodet

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s