Torsk med baconost

Middag til 1 person

1 torskefilet (150 g) smøres med 2 ss kavli baconost. Sekes i ovnen på 180 grader i 20 minutter. Strø over litt reker mot slutten.

Serveres med stekt rødløk, mot slutten har du i en håndfull spinat.

Legg løk/spinat på en tallerken og dander med ferdigstekt torskefilet over.

Kilde: Fedon Lindbergs klinikk

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s