Tomatsuppe

Middag til 1 person:

1 løk
1 fedd hvitløk
1 boks hermetisk tomat
1 ss basilikum
5 dl vann
1 buljonterning, grønnsak
1 kokt egg
litt strimlet skinke

Stek løk og hvitløk, tilsett resten. Kok opp og smak til med salt og pepper. Kan kjøres jevn med stavmikser.

Serveres med kokt egg og strimlet skinke.

Kilde: Fedon Lindbergs klinikk

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s