Noras nøttebrød

150 g mandler

100 g sesamfrø

100g linfrø

100g solsikkefrø

150 gresskarkjerner

1 dl rapsolje

2 ts havsalt

5 små egg

 

Mal madlene i kjøkkenmaskin. Bland dem med de øvrige frøene og kjerene i en bolle. Pisk eggene og ha dem i sammen med havsalt og rapsolje. Fyll deigen i en brødform med slippbelegg og stek brødet på 160 grader i 70 minutter. Avkjøl det i formen. Surr et kjøkkenhåndkle rundt brødet og legg det i en plastpose i kjøleskapet.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s